Din aleminin sanal buluşma platformu!
Yeni Sayfa 1

Favorilerime Ekle   Anasayfam Yap

Genel Sunumlar İlköğretim Sunumları İlköğretim ve Lise Sınıfları Ortak Sunumlar Lise Sunumları  
Yeni Sayfa 1

SEÇİM VE DKAB ÖĞRETMENLERİNİN MESELELERİ

16 Nisan 2011 tarihinde bir basın bildirisi yazmış ve şöyle demiştim:

Selamun Aleyküm Dostlar;
Türkiye'nin durumu ortada...
Seçim zamanı ortalık şenlenir. Partilerin ve milletvekili adaylarının vaatleri alabildiğince artar.
DKAB Öğretmenleri olarak bu fırsatı değerlendirebilir miyiz?
Ben bu düşünce ile Denizli'den Milletvekili Adayı oldum.
Hangi partiden mi diyorsunuz?
Hangi parti olduğu çok önemli mi? (Mukaddeslerimize muhalif olmamak kaydı ile.) Önemli olan mesleğimizi ve branşımızı ilgilendiren, konuşulup, tartışılmasında fayda görülen dini meseleleri gündeme getirmek, yada gündeme getirilmiş bizi ilgilendiren konularda görüşlerimizi kamuoyu ile paylaşmak diye düşünüyorum.
Gerek maillerimde gerekse www.dinalemi.net adlı sitemde, adaylığını koyduğum Siyasi Partinin ismini, tanıtımını ve reklamını asla görmeyeceksiniz. Zira hiçbir parti, örgüt ve cemaat; İslam Kardeşliğinin önünde yer alamaz, almamalıdır.
Bu konudaki görüşlerinizi, eklemek istediklerinizi ve başka, gündeme taşınmasını istediğiniz konuları başlık veya makale şeklinde bize bildirebilirsiniz.
---
Bu duyurumuz üzerine çok sayıda kardeşimiz mail gönderip dua ve tavsiyelerde bulundular. Allah onlardan razı olsun.
Rabbim hayırlı hizmetler yapabilmeyi, doğruları ifade edebilmeyi, hakkı anlatabilmeyi nasip eylesin.
Ve en önemlisi bizleri Sırat-ı Müstakim'den ayırmasın.

GELEN MAİLLER İSE AYNEN ŞÖYLE:


Necati AKGÜN:
Hangi parti olduğu önemli şunun için,çünkü bazı partilerin İslam adına yaptıkları yanlışlar var buna alet olmamak lazım.Selam ve dua ile...

Seyfi GÖKTEKİN:
(Bulancak-Giresun)

Selamün aleyküm Muhterem Salih Hocam!
Çıktığın yolda Allah sizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Sa'y ve gayretinizi tebrik ediyorum. Her ne kadar AK Parti dışında verilecek oyların birilerinin işine daha fazla yarayacağını düşünsem de, seçimleri aracı kılarak hakkı haykırmak açısından çok önemli bir vazife icra edeceğinizi düşünüyorum. Ben öyle inanıyorum ki, şu platformda, Ak Partinin tamamen sivil ve adil bir anayasa yapması için bu seçimlerden en az %50 ile çıkması gerektiği kanaatini taşıyorum. Bütün politikalarını benimsemediğim AK Parti bu dönemde de güçlü olarak seçimden zafer ile çıkmalı diye düşünüyorum. Bu seçimlerde de; sevmemize ve gönlümüzde ayrı bir yer vermemize rağmen ne SP, ne de HAS Partiye prim verilmesi taraftarı değilim. Geçmişimizden aldığımız haz ve hız ile geleceğimize entellektüel bir bakış açısı getirmeliyiz. Bu da şimdilik AK PARTİ ile mümkün gözükmektedir. Demem o ki, hizmet amacıyla hangi partide yer alırsak alalım, sandık başında olması gerekeni yapalım.
Sizleri hakkın anlatılması esaslı çıktığınız yolda bir kez daha tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Selam ve dua ile...

İsminin açıklanmasını istemeyen bir kardeşimiz:


Yaradan çıkmış olduğunuz bir nevi cihat yolunda sizleri muvaffak ve emin etsin.
Bende kürt asıllı bir müslüman kardeşiniz olarak şunu açıklamakta hiçbir mahsur görmüyorum: " Selahattin Demirteş gibiler kendileri nasıl ise başkalarınıda öyle gören zihniyetten olanlardır. "Onlar birilerinin kuklası ve maşası olduklarından diğer insanlarıda öyle gören, sizlerin ve şuana kadar gelen Rİsaleyi Nur talebelerinin üstlendiği bu kutsal ve meşakkatli görevi alamayacak kadar değersizliklerini göremeyecek ve idrak edemeyecek kadar körler. Doğuda kurmak istedikleri oyunlar ve yaptıkları insanlık dışı işleri gizlemektedirler. Yaradana yüzbinlerce hamdu senalar olsun ki bu aralar bu oyunları onların başlarına dolandığından dolayı ona buna saldırmaktadırlar.
Allah yar ve yardımcınız olsun...

Ayşe PALA:

Sürekli maillerinizi okuyorum, hak yolda olduğunuza inanıyorum.
Rabbim sizlerden razı olsun.
Emelinize ulaşmakta yaaaaaaar ve yardımcınız olsun...

Selahattin GÖLBAŞI

A.S. Hocam.
Bence ... partisinden aday olduğunuzu saklamanıza gerek yok. İsmini söylemeden tanışmaya benziyor bu. Ayrıca Denizli özelinde ülke sorunlarına eğilmenizi bekliyoruz Doğu illerinden aday olsaydınız bdp ile ilgili muhalefetiniz daha anlamlı olabilirdi belki. ayrıca Denizli'den bakıp diyarbakırı doğru anlamak mümkün olmayabilir. Daha kuşatıcı ve demoktarik taleplere duyarlı bir dil kullanmak lehinize olacaktır. Çalışmalarınızda muvaffakiyetler dilerim...

Ali TAHSİN
Sevgili öğretmenim,
Siyasi parti, örgüt, cemaat kavramlarını bu kadar sevimsiz kavramlar gibi kullanmanız doğru olmadığı kanaatindeyim. Zira siyaset yapmakta bu ülke için kutsal bir hizmettir, bir cemaatin veya tarikatin ismi ile yapılan hizmetlerde kutsaldır. Yeterki ülkemin insanının faydasına, Rıza-i İlahiye uygun olsun, hepsi takdire şayandır. Onun için bu kavramları başkaları yanlış anlayacak diye onların isimlerini vebalı kabramlarmış gibi zikretmeyerek bu ülkeye hizmet etmediğimiz kanaatindeyim.
Saygılar, Rabbim yolunuzu açık etsin...

Mustafa MALKOÇ
Bursa

Sn. Salih TEKİN Kardeş.
... parti adaylığınız hayırlı olsun.
Allah mubarek etsin...

Murat KAHRAMAN

Aleykumselam Salih Hocam, Hayırlı olsun!..
Özellikle aday olduğunuz parti için; "Hangi parti olduğu önemli değil, Gerek maillerimde gerekse www.dinalemi.net adlı sitemde, adaylığını koyduğum Siyasi Partinin ismini, tanıtımını ve reklamını asla görmeyeceksiniz" deyişiniz daha önemli geldi bana. Çünkü adını duymadığım zamanlarda daha mutlu oluyorum da!..
Allah cümlemize feraset nasip eylesin ve "Dırar ile KUBA" arasındaki farkı anlamayı ihsan eylesin...

Öznur İLHAN

Yolunuz açık olsun hocam, İnşallah sizi mecliste görürüz...

Şahin GÜRER

Salih bey kardeşim.
Öncelikle adaylığınızı tebrik eder, başarılar dilerim. Görüşlerinize katılıyorum...

Kategori: BÜYÜKLER İÇİN - BİRAZ DA SİYASET
Ekleyen: Salih TEKİN
Tarih: 22.04.2011

Bu doküman sizden önce 11 kişi tarafından indirildi.

 

Bu habere puan verin        Bu habere 0 kişi 0 puan verdi

İlk Yorumu Siz Yazın

 

Yorum yazabilmek için sistem girişi yapmanız gerekir.

 

 

Yeni Sayfa 1

   
   
E-Posta:
Şifre:
Beni Hatırla

Kaydol

Şifrem?

 

   Site İstatistikleri

   
  Bugünkü sayaç: 89
  Toplam sayaç: 1.180.688
  Toplam Doküman: 1063
  Üye Sayısı: 10097
   



Yeni Sayfa 1

duaistiyoruz@dinalemi.net

Tasarım-Hosting: Spark Bilişim