Din aleminin sanal buluşma platformu!
Yeni Sayfa 1

Favorilerime Ekle   Anasayfam Yap

Genel Sunumlar İlköğretim Sunumları İlköğretim ve Lise Sınıfları Ortak Sunumlar Lise Sunumları  
Yeni Sayfa 1

12 YILLIK ZORUNLU EĞİTİM YA DA "4+4+4"

"DENİZLİ '4+4+4'E HAZIR" Toplantısı İçin Hazırladığımız Sunum.

2012-2013 Öğretim Yılında hayata geçecek, 12 yıllık zorunlu eğitimle ilgili olarak Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Denizli Müftülüğü ve Denizli Belediyesinin işbirliği ile Denizli Merkez ve İlçelerindeki İlahiyâtçılarımız bir araya geldi...

Program sunuculuğunu Resül ÇÖVÜT yaptı. Hazırlamış olduğumuz "12 Yıllık Zorunlu Eğitim" adlı slaytı Fatih ALTUNTEPE sundu. Sonra Ensar Vakfı Denizli Şb. Bşk. Salih TEKİN, Ensar Vakfı Denizli Şubesinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Gelecek öğretim yılında İlahiyatçılara düşen görevleri hatırlatarak, Denizli MEB dışındaki tüm İlahiyat Fakültesi mezunlarının, İlahiyat Meslek Yüksek Okulları mezunlarının ve İlahiyat Ön Lisans mezunlarının gerektiği takdirde görev alabileceğini ve bu konumda olan sayısı 600'e varan arkadaşlarımızın bu göreve hazır olduklarını belirtti.

İl Müftü Yrd. Mustfa Kemal EKİCİM, "Müftülük olarak biz de ihtiyaç halinde göeve hazırız. Personelimiz uygun okullarda kendi görevlerini aksatmayacak şekilde görevlendirilebilir" dedi.

Daha sonra; İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin AKGÜL, halk arasında 4+4+4 olarak bilinen 12 Yıllık Zorunlu Eğitim konusunda geniş ve doyurucu bilgiler verdi. "Bakanlığımız Ağustos ayında 40 bin Öğretmen ataması yapacaktır. Bu atamalara rağmen ilimizde ihtiyaç karşılanamazsa, İlahiyat Fakültesi mezunlarını, İlahiyat Meslek Yüksek Okulları mezunlarını, hatta İlahiyat Ön Lisans mezunlarını görevlendirebiliriz. Bunların görevlendirilmesinde hiç bir sıkıntı yoktur. Ensar Vakfı Denizli Şb. Başkanımızın verdiği sayılara baktığımızda, Denizli'de DKAB öğretmen açığı problemi yaşamayacağımız anlaşılmaktadır. Bu da bizi sevindirmiştir dedi.

Verilen çay molasından sonra katılımcıların yeni sistemle ilgili sorularına İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin AKGÜL, tek tek cevap verdi.

Çok verimli ve samimi bir ortamda geçen program, yeni öğretim yılında hep birlikte hayırlı hizmetleri en güzel şekilde yapabilme temennileriyle sona erdi.

PROGRAM ŞÖYLEYDİ:
14.00 - 15.15 : 1. OTURUM
15.15 - 15.30 : Çay Molası
15.30 - 16.30 : 2. OTURUM
TARİH : 23 Haziran 2012 Cumartesi
SAAT : 14.00-16.30
YER : Çatalçeşme Oda Tiyatrosu DENİZLİ

Kategori: DERS DOKÜMANLARI - DOKÜMANLAR
Ekleyen: Salih TEKİN
Tarih: 25.06.2012

Bu doküman sizden önce 37 kişi tarafından indirildi.

 

Bu habere puan verin        Bu habere 0 kişi 0 puan verdi

İlk Yorumu Siz Yazın

 

Yorum yazabilmek için sistem girişi yapmanız gerekir.

 

 

Yeni Sayfa 1

   
   
E-Posta:
Şifre:
Beni Hatırla

Kaydol

Şifrem?

 

   Site İstatistikleri

   
  Bugünkü sayaç: 70
  Toplam sayaç: 1.182.273
  Toplam Doküman: 1063
  Üye Sayısı: 10097
   



Yeni Sayfa 1

duaistiyoruz@dinalemi.net

Tasarım-Hosting: Spark Bilişim