Din aleminin sanal buluşma platformu!
Yeni Sayfa 1

Favorilerime Ekle   Anasayfam Yap

Genel Sunumlar İlköğretim Sunumları İlköğretim ve Lise Sınıfları Ortak Sunumlar Lise Sunumları  
Yeni Sayfa 1


"GENÇLER HEP BİRLİKTE EL ELE CAMİYE"
ETKİNLİĞİNİN ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

Denizli'de Ensar Vakfı Şubesinin, Belediye ve İl Müftülüğü işbirliğiyle "Gençler Hep Birlikte El Ele Camiye" etkinliği ödülleri, törenle dağıtıldı.

Denizli'de Ensar Vakfı Şubesinin, Belediye ve İl Müftülüğü işbirliğiyle gençleri ve çocukları camiye yönlendirmek amacıyla düzenlediği 'Gençler Hep Birlikte El Ele Camiye' etkinliğinin ödülleri, Çatalçeşme Oda tiyatrosunda törenle dağıtıldı.

7-17 yaş arası. yaklaşık 3000 kişinin katıldığı etkinlikte 40 gün boyunca namazlarını eksiksiz camide kılan öğrencilere; 3 diz üstü bilgisayar, 270 bisiklet hediye edildi.
Sunuculuğunu Saniye Gemici Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet Baysal'ın yaptığı program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ensar Vakfı Denizli Şube Başkanı Salih Tekin, yaptığı kısa selamlama konuşmasında, etkinliğe katkısı bulunan herkese teşekkür etti. Gençlere çok faydalı olan bu tür faaliyetlere devam edeceklerini belirtti.

Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, yaptığı veciz ve etkili konuşmasında; 7- 17 yaş diliminin namaz eğitiminde çok önemli bir yere sahip olduğunu, Türkiye'de dört ilde gerçekleştirilen bu faaliyetin gelecek yıl bütün illerde yapılacağını söyledi.

Daha sonra İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, bu güzel faaliyeti sivil toplum örgütü olarak Ensar Vakfının koordine ettiğini, din görevlilerinin üzerlerine düşen vazifeyi hakkıyla yaptıklarını, bu etkinliğe katılanların da 40 gün boyunca ibadet alışkanlığını kazandıklarını ifade etti.

Törene Denizli Millet Vekili Nihat Zeybekçi, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ensar Vakfı İzmir Şube Başkanı Mehmet Eker, etkinliğe katılan öğrencilerin aileleri, hocaları ve çok sayıda Denizlili vatandaş katıldı.

Programın sonunda öğrencilerin tek tek isimleri okunarak ödülleri sahiplerine teslim edildi. Ödül kazanan öğrencilerin ve ailelerinin heyecanı, coşkusu görmeye değerdi.

NOT: Ödül kazanan öğrencilerimizin "İsim Listesi" ektedir. Ödüllerini almayan öğrenciler Ensar Vakfı Denizli Şubesinden (Yeni Cami Yanı) "Numaralı ve Mühürlü Bisiklet Kartını" aldıktan sonra bisikletçiye gideceklerdir.

Kategori: Genel Sunumlar - Büyükler İçin
Ekleyen: Salih TEKİN
Tarih: 10.12.2012

Bu doküman sizden önce 24 kişi tarafından indirildi.

 

Bu habere puan verin        Bu habere 1 kişi 1 puan verdi

İlk Yorumu Siz Yazın

 

Yorum yazabilmek için sistem girişi yapmanız gerekir.

 

 

Yeni Sayfa 1

   
   
E-Posta:
Şifre:
Beni Hatırla

Kaydol

Şifrem?

 

   Site İstatistikleri

   
  Bugünkü sayaç: 8
  Toplam sayaç: 1.182.153
  Toplam Doküman: 1063
  Üye Sayısı: 10097
   



Yeni Sayfa 1

duaistiyoruz@dinalemi.net

Tasarım-Hosting: Spark Bilişim